De app installeren

Je kunt Kaspersky Password Manager installeren vanaf distributieplatforms voor apps van Google of Huawei.

Om Google Play of AppGallery te gebruiken, moet je:

Voor meer informatie over het gebruik van Google Play gaat u naar het Helpcentrum van Google Play. Ga voor meer informatie over het gebruik van AppGallery naar de AppGallery-ondersteuningswebsite.

De app installeren

Je kunt Kaspersky Password Manager ook op je apparaat installeren met behulp van een QR-code die is gegenereerd via My Kaspersky of een desktopversie van Kaspersky Password Manager.

Als de firmware van een Android-apparaat is aangepast, is de kans groter dat het apparaat wordt gehackt en uw gegevens worden gestolen of beschadigd raken.